Trainingen

Tijdens de trainingen werken we aan jouw persoonlijke thema’s op een lichaamsgerichte wijze. Het lichaam liegt nooit en laat precies zien welke patronen jij hebt aangeleerd in je leven. Sommige patronen helpen je en andere patronen hebben jou waarschijnlijk ooit goed geholpen, maar keren zich nu tegen je. Door de lichaamsgerichte benadering zal je ervaren welke patronen er in jouw lichaam zitten en ervaar je ook hoe het is als je uit je patronen stapt en de energie weer kan stromen.

Komende tijd geef ik verschillende (meerdaagse) trainingen met allen een eigen thema. De trainingen – gebaseerd op het werk van Piet Weisfelt – zijn erop gericht om de liefdesenergie weer te laten stromen.

De trainingen vinden plaats bij Buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum. De Hoorneboeg ligt aan de rand van de Hilversumse Hei en is al sinds 1792 een unieke plek, die uitnodigt om tot jezelf te komen. Het adres is van de Buitenplaats is: Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum.