02/11/2019

Trainingen

Komende tijd geef ik verschillende (meerdaagse) trainingen met allen een eigen thema. De trainingen – gebaseerd op het werk van Piet Weisfelt – zijn erop gericht om de liefdesenergie weer te laten stromen

Van overleven naar leven: start 11 feb 2020: is een 5-daagse training die zowel als losse dagen zijn te volgen als in zijn geheel. Iedere dag behandelt een ander thema en leert je op diepgaand niveau stappen te maken om te voelen dat je leeft.

Workshop voor stellen: de Kracht van Liefde: 20 en 21 april 2020: Deze training is speciaal voor stellen die de liefde in hun relatie (nog) meer willen laten stromen.

Dit is mijn grens: 9 en 10 juni 2020: is een 2-daagse training waarin je leert waar je grenzen liggen, hoe je hiermee om kunt gaan en je leert hoe je op een functionele wijze conflicten aan kunt gaan. Een training waar je op alle facetten van je leven veel baat bij gaat hebben.

Workshop voor vrouwen: intimiteit en seksualiteit: 24 en 25 aug 2020: is een training speciaal voor vrouwen die (nog meer) willen genieten van de intimiteit en seksualiteit in hun eigen partnerrelatie. Ook leer je hoe je om kunt gaan met de innerlijke weerstand die daar vaak ook aanwezig is.

Alle trainingen vinden plaats bij Buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum. De Hoorneboeg ligt aan de rand van de Hilversumse Hei en is al sinds 1792 een unieke plek, die uitnodigt om tot jezelf te komen. Het adres is van de Buitenplaats is: Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum.

‘Life isn’t about waiting for the storm to pass,
it’s about learning to dance in the rain’

Vivian Greene