01/11/2019

Online Relatieworkshop ‘Zoom for Love’

Voor ieder stel dat behoefte heeft om de liefde extra te laten stromen.

9 juli van 20.30u-22.30u (maximaal 8 stellen)

Waar het normaal al een uitdaging is om een gezonde, liefdevolle en fijne relatie te houden, worden we door de Corona-crisis al helemaal uitgedaagd.Hoe zorgen jullie voor echte quality time samen? En áls die tijd er al is, hoe zorgen jullie er dan voor dat je niet belandt in eindeloze discussies, oude (disfunctionele) patronen, of onbegrip naar elkaar? Dat je juist weer de liefde kunt voelen voor elkaar en je elkaar nog beter gaat begrijpen?

Al een aantal jaar geef ik trainingen en coaching op basis van Emotioneel Lichaamswerk, voor individuen en stellen. Daarin maak ik veel gebruik van oefeningen, meditaties en gesprekken op zo’n manier dat je weer echt in contact komt met jezelf, en vanuit daar met de ander.Ik heb ervaren hoe fijn het is deze oefeningen ook te kunnen doen met mijn eigen partner, om zo de liefde weer extra te laten stromen. 

Deze online workshop helpt je om te ontdekken waar jouw liefde weer door gaat stromen en hoe dit werkt bij je partner. Je krijgt handvaten aangereikt waar jullie gedurende jullie hele relatie profijt van kunnen hebben.

Kosten: 50,- euro per stel.

Schrijf je nu in, klik hier!

Enkele reviews over de workshop

Carlijn: “Wat een cadeau om met een paar oefeningen zo de kracht weer te voelen van onze relatie. En dat gewoon in je eigen woonkamer. De balans tussen luisteren naar anderen, hun ervaring en zelf aan de slag gaan was perfect. Ninouk geeft mooie achtergrondinformatie over het vullen van je tank. Maar in de oefeningen gebeurt de magic. Echt een aanrader als je weer aan elkaar toe wilt komen.”

Stephanie: “Samen even stil staan, écht contact maken en van daaruit verbinden. Dit is in een paar woorden hoe wij de workshop Zoom for Love hebben ervaren. Vanuit ons eigen huis, vertrouwd en onder goede begeleiding van Ninouk. Een kleine investering in de liefde met maximaal effect!”

Kimberley: “Wow wat een fijne workshop was dit! Samen even stil staan en elkaar weer letterlijk in de ogen aankijken en de verbinding voelen. Ook de oefening met het andere stel gaf ons veel verheldering. Zelfs via Zoom was het mogelijk om echt contact te maken. En er was genoeg ruimte om samen aan de slag te gaan. Echt een aanrader voor ieder stel!”