01/11/2019

Workshop ‘de Kracht van Liefde’

Workshop voor stellen: ‘De Kracht van Liefde’ is een 2-daagse workshop voor stellen om de liefde weer te voelen stromen in jouw relatie. Je leert hoe je weer werkelijk in contact kunt komen met je partner, waardoor het vuur weer kan oplaaien.

Heb jij ook behoefte om samen met je geliefde weer even echt tot elkaar te komen en de passie te (her)vinden? Voor vrijwel alle mensen is het een uitdaging hun liefdesrelatie te onderhouden en te verdiepen. Vaak worden we zo opgeslokt door werk, kinderen, drukte, sociaal leven etc dat echte tijd voor elkaar langzaam naar de achtergrond verdwijnt. Wil je je liefdesrelatie echt goed houden, dan vraagt het ook om hier samen aan te blijven werken.

Hoe zorgen jullie ervoor dat jullie relatie blijft stromen?

Tijdens deze workshop leer je weer werkelijk in contact te gaan met jezelf en vanuit daaruit met je partner, zodat de intimiteit weer kan stromen en de passie weer kan oplaaien. Een relatie is bij uitstek een plek waar persoonlijke thema’s van je partner en jou steeds opnieuw naar voren komen. En hoe kunnen jullie hier beiden het beste mee omgaan?

Deze workshop is voor stellen die het in de basis goed hebben, maar behoefte hebben aan een APK en/of willen leren hoe ze om kunnen gaan met de uitdagingen van de relatie. Tijdens de workshop maken we gebruik van emotioneel lichaamswerk, systemisch werk, visualisaties en ervaringsgerichte oefeningen die je samen met je partner gaat doen.

Trainers: Ninouk Hehenkamp en Peter Asscheman
Datum: 20 en 21 april 2020
Kosten: € 595,- p.p. excl. BTW
Tijd: Start 20 april om 10:00, einde 21 april om 17:00
Locatie: Buitenplaats de Hoorneboeg

Schrijf je nu in, klik hier!

‘A great relationship doesn’t happen because of the love you had in the beginning, but how you continue building love until the end’

Peter Asscheman