Bedrijfstrainingen 


Sinds een aantal jaar geef ik trainingen bij verschillende bedrijven (o.a. ProRail, DeltaLloyd, ABN Amro, Opleiding Manueel Therapie, HC Health, inHealth), waaronder:

Executive Coaching
Ken jij het ook dat jouw werk veel tijd en aandacht opslokt van je en ben je op zoek naar een persoonlijke training op maat waar jij even bezig kunt gaan met wat jij wilt en waar jij behoefte aan hebt? Wij verzorgen een volledig op maat gemaakt programma van een dag of meerdere dagen.

InnerPower Training
Doe jij werkelijk het werk wat het beste bij jou past en hoe zorg jij ervoor dat jij in je kracht blijft op je werk? Een vernieuwende training die werknemers meer in hun kracht weet te brengen, waardoor ze zich energieker en prettiger kunnen voelen op de werkvloer.

TeamFlow Training
In hoeverre werkt jouw team ook daadwerkelijk samen als team? Hoe goed jouw medewerkers individueel ook zijn, als ze niet goed samenwerken zullen ze nooit zoveel kunnen bereiken als een goed samenwerkend team.

Training in Balans:
De in Balans is een training voor mensen met stressgerelateerde klachten (zoals burn out, overspannenheid of oververmoeidheid) die weer willen leren hoe je kunt leven in plaats van geleefd worden.

Training Optimal Energy 
Om zo goed mogelijk te kunnen presteren is het van belang dat je zowel fysiek als mentaal lekker in je vel zit. De Optimal Energy training is een vernieuwende en inspirerende training om het beste uit jezelf en uit je team te halen.

Training Motivational Interviewing:
Motivational interviewing is een gesprekstechniek om te leren hoe je anderen kunt motiveren tot gedragsverandering en hoe je om kunt gaan met weerstand of klaaggedrag van medewerkers of klanten. Een training die veel energie bespaart en veel verandering oplevert.

Workshop Hit 'm Heart
Tijdens deze workshop leer je hoe je omgaat met je eigen kracht. Ga je vechten, bevriezen of juist vluchten? En hoe zou je dit mogelijk effectiever in kunnen zetten? Hierbij gebruiken we bokssport als metafoor. Afgezien van het feit dat deze ervaring zeer veel inzichten geeft is het ook een zeer geschikte workshop voor teambuilding.

Workshop Ademhaling en Kou:
De workshop Ademhaling en Kou is een zeer leuke en inspirerende training waar je ook daadwerkelijk de kracht van de ademhaling en kou gaat ervaren. Ook een leuke training voor teams en teambuilding.

Naast bovenstaande trainingen ben ik ook inzetbaar voor coaching en andere trainingen, zoals: communicatietrainingen, leiderschapstrainingen en leiderschapsreizen.

De duur en inhoud van de trainingen kunnen in overleg worden aangepast.
Kosten: op aanvraag