Persoonlijke trainingen


Emotioneel Lichaamswerk 'van Overleven naar Leven'
 is een training van 5 dagen die zowel als geheel als los te volgen zijn. Elke dag heeft een eigen thema en je leert op diepgaand niveau stappen te maken om meer te voelen dat je leeft.

Emotioneel Lichaamswerk 'Vrouwenkracht' is een prachtige 3-daagse training voor vrouwen die rust willen voelen en in contact willen komen met hun eigen wijze innerlijke stem en vanuit daar hun eigen weg willen bewandelen. 

Transformational Bodywork  bestaat uit 3 trainingen van ieder drie dagen. De trainingen zijn er op gericht om vanuit diepgaan lijfwerk een transformatie door te maken.

Workshop voor stellen: 'De Kracht van Liefde' is een 3-daagse workshop voor stellen om de liefde weer te voelen stromen in jouw relatie. Je leert hoe je weer werkelijk in contact kunt komen met je partner, waardoor het vuur weer kan oplaaien.

Emotioneel Lichaamswerk 'Dit is mijn grens': is een 3-daagse training waar je leert waar jouw grenzen liggen, hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je op een gezonde manier conflicten kunt aangaan. Een training waar je op alle facetten in je leven zeer veel baat bij gaat hebben.

Familieopstellingen
 zijn een zeer krachtig middel om inzicht te krijgen in patronen binnen jezelf of jouw systeem van herkomst en laten je zien hoe jij hier het beste mee om kan gaan. Ook als representant zijn opstellingen mooi en leerzaam om mee te maken en zorgen tevens voor groei in jouw eigen proces.'Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain'
(Vivian Greene)