Persoonlijke trainingen


Emotioneel Lichaamswerk 'Leef de Liefde' is een inspirerende 3-daagse workshop die ik samen met John van der Meij geef waar het emotioneel lichaamswerk centraal staat, waar je weer in contact komt met jezelf en leert hoe je de liefde tussen jou en anderen kan laten stromen.

Training Emotioneel Lichaamswerk 'vanOverleven naar Leven' is een training van 5 dagen die zowel als geheel als los te volgen zijn. Elke dag heeft een eigen thema en je leert op diepgaand niveau stappen te maken om meer te voelen dat je leeft.

Parenworkshop: 'De kracht van liefde' is een 3-daagse workshop voor stellen om de liefde weer te voelen stromen in jouw relatie. Je leert hoe je weer werkelijk in contact kunt komen met je partner, waardoor het vuur weer kan oplaaien.

Familieopstellingen zijn een zeer krachtig middel om inzicht te krijgen in patronen binnen jezelf of jouw systeem van herkomst en laten je zien hoe jij hier het beste mee om kan gaan. Ook als representant zijn opstellingen mooi en leerzaam om mee te maken en zorgen tevens voor groei in jouw eigen proces.

Training Emotioneel Lichaamswerk 'Omgaan met Emoties' is een 2-daagse training die het vervolg is op de training 'van Overleven naar Leven'. Je gaat werken met de vier basisemoties, te weten: boos, bang, blij en bedroefd' en je leert hoe je deze emoties op de juiste manier kunt voelen en inzetten. Deze training is ook goed te volgen als je de voorgaande training nog niet hebt gevolgd.'Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain'
(Vivian Greene)