Persoonlijke trainingen


Komende tijd geef ik verschillende (meerdaagse) trainingen met allen een eigen thema. De trainingen gebaseerd op het werk van Piet Weisfelt die er allen op zijn gericht op de lliefdesenergie weer te laten stromen:

Emotioneel Lichaamswerk 'van Overleven naar Leven' is een training van 5 dagen die zowel als geheel als los te volgen zijn. Elke dag heeft een eigen thema en je leert op diepgaand niveau stappen te maken om meer te voelen dat je leeft.

Transformational Bodywork  bestaat uit 3 trainingen van ieder drie dagen. De trainingen zijn er op gericht om vanuit diepgaand lijfwerk een transformatie door te maken.

Workshop voor stellen: 'De Kracht van Liefde' is een 3-daagse workshop voor stellen om de liefde weer te voelen stromen in jouw relatie. Je leert hoe je weer werkelijk in contact kunt komen met je partner, waardoor het vuur weer kan oplaaien.

Emotioneel Lichaamswerk 'Dit is mijn grens': is een 2-daagse training waar je leert waar jouw grenzen liggen, hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je op een gezonde manier conflicten kunt aangaan. Een training waar je op alle facetten in je leven zeer veel baat bij gaat hebben.

Emotioneel Lichaamswerk 'van Denken naar voelen' is een tweedaagse training voor mensen die meer willen voelen in plaats van denken. 

Emotioneel Lichaamswerk: Hechting, verlatingsangst en bindingsangst is een tweedaagse training over hechting en hoe je om kunt gaan met bindingsangst en/of verlatingsangst. 

Emotioneel Lichaamswerk 'Leef je volle potentieel' is een training om te leren hoe jij jouw potentie kunt leven en hoe je om kunt gaan met de blokkades die je hierin tegenkomt.

Workshop voor vrouwen: Intimiteit en seksualiteit. Een training voor vrouwen die willen leren hoe je (nog meer) kunt genieten van intimiteit en seksualiteit in jouw liefdesrelatie en die willen leren hoe ze om kunnen gaan met de innerlijke weerstand die we hier ook in tegenkomen.

Familieopstellingen zijn een zeer krachtig middel om inzicht te krijgen in patronen binnen jezelf of jouw systeem van herkomst en laten je zien hoe jij hier het beste mee om kan gaan. Ook als representant zijn opstellingen mooi en leerzaam om mee te maken en zorgen tevens voor groei in jouw eigen proces.


Inschrijven'Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain'
(Vivian Greene)