Emotioneel Lichaamswerk 'Leef de Liefde'


De workshop 
'Leef de Liefde' is een prachtige training waarin je leert hoe je jezelf op een zodanige wijze kunt laten zien dat jij je levensenergie ten volle kan ervaren, zodat de liefde - zowel voor jezelf als richting anderen - weer vrij kan stromen. Met andere woorden: dat jij de liefde werkelijk kunt léven.

Om het contact met anderen werkelijk te laten stromen, is het van belang om jezelf écht te laten zien. Vaak doen we dat - bewust of onbewust - echter niet. 'Ergens' is er 'iets' dat ons weerhoudt om het contact met de ander (en onszelf) ten volle aan te gaan. Innerlijk saboteren we onszelf. En precies dát zorgt ervoor dat we het contact waar we zo'n behoefte aan hebben stiekem juist uit de weg gaan.

Aan de hand van verschillende technieken, waaronder lijfwerk, meditaties, visualisaties, beweging, contactoefeningen, ademsessies en systemisch werk, kom je weer in contact met je lijf, je hart en je gevoel. We werken met de emotionele blokkades in je lijf die jou belemmeren om echt jezelf te zijn. Je leert dat jouw emoties, zoals boosheid en angst, geen vijand maar juist noodzakelijk zijn om op een diepere laag de liefde te (kunnen) voelen. En je leert hoe je deze emoties functioneel kunt gebruiken, zodat ze je niet langer tegenwerken maar je helpen om weer je levendigheid en je passie te voelen. Kortom: om de liefde weer ten volle te leven.

'Leef de Liefde' is een dynamische, energiegevende en diepgaande workshop, waar jouw innerlijk vuur weer kan gaan branden en je handvatten krijgt om dit vuur ook in jouw persoonlijke leven te kunnen laten oplaaien.

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met John of met Ninouk

Datum: 25-27 juni 2018

Start: 25 juni om 13u
Einde: 27 juni om 17u
Doelgroep: Iedereen die meer liefde wil ervaren in zijn leven
Locatie: Landgoed de Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213RE Hilversum
Kosten: € 495,- p.p. (inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner)
Trainers: John van der Meij (www.trilemma.nl) en Ninouk Hehenkamp


          'Don't try to become a Buddha, just be yourself. That is The Buddha'

 


.