Emotioneel Lichaamswerk 'Uit je Hoofd, in je Leven'


De training
'Uit je Hoofd, in je Leven' is een prachtige training waarin je leert hoe je uit je hoofd kunt komen en je weer in contact komt met je lijf, je (weggestopte) emoties en je omgeving. 

Om het contact met anderen werkelijk te laten stromen, is het van belang om jezelf écht te laten zien. Vaak doen we dat - bewust of onbewust - echter niet. 'Ergens' is er 'iets' dat ons weerhoudt om het contact met de ander (en onszelf) ten volle aan te gaan. Innerlijk saboteren we onszelf door uit contact te gaan met wat we nou echt voelen en te gaan leven vanuit het hoofd. 

Aan de hand van verschillende technieken, waaronder lijfwerk, meditaties, visualisaties, beweging, contactoefeningen, ademsessies en systemisch werk, kom je weer in contact met je lijf, je hart en je gevoel. We werken met de emotionele blokkades in je lijf die jou belemmeren om echt jezelf te zijn. Je leert dat jouw emoties, zoals boosheid en angst, geen vijand maar juist noodzakelijk zijn om op een diepere laag de liefde te (kunnen) voelen. En je leert hoe je deze emoties functioneel kunt gebruiken, zodat ze je niet langer tegenwerken maar je helpen om weer je levendigheid en je passie te voelen.
Kortom: om vanuit het contact met je lijf en je gevoel je leven vol te leven.

'Uit je Hoofd, in je Leven' is een dynamische, energiegevende en diepgaande workshop, waar jouw innerlijk vuur weer kan gaan branden en je handvatten krijgt om dit vuur ook in jouw persoonlijke leven te kunnen laten oplaaien.

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met John of met Ninouk

Datum: 26-28 november 2018

Start: 26 november om 13u
Einde: 28 november om 17u
Doelgroep: Iedereen die meer uit je hoofd wil komen en meer wil voelen dat hij echt leeft.
Locatie: Landgoed de Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213RE Hilversum
Kosten: € 595,- p.p. excl. BTW (inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner)
Trainers: John van der Meij (www.trilemma.nl) en Ninouk Hehenkamp


          'Don't try to become a Buddha, just be yourself. That is The Buddha'

 


.