Welkom bij NINOUK BODY&MIND!


Vanuit
NINOUK Body&Mind begeleid ik mensen op een professionele, vertrouwde en betrokken wijze, 
met als doel dat mensen weer het gevoel hebben dat ze leven in plaats van overleven. Dat doe ik zowel op particuliere basis als voor organisaties, door middel van (groeps)trainingen en individuele sessies.

Tijdens de individuele coaching werken we aan jouw persoonlijke thema's op een lichaamsgerichte wijze. Het lichaam liegt nooit en laat precies zien welke patronen jij hebt aangeleerd in je leven. Sommige patronen helpen je en andere patronen hebben jou waarschijnlijk ooit goed geholpen, maar keren zich nu tegen je. Door de lichaamsgerichte benadering zal je ervaren welke patronen er in jouw lijf zitten en ervaar je ook hoe het is als je uit je patronen stapt en de energie weer kan stromen. 

Afgezien van de individuele coaching geef ik komend jaar geef ik ook weer verschillende persoonlijke trainingen en workshops die er allemaal op gericht zijn om weer in contact te komen met je lijf en je hart. Dit is de plek waar we voelen dat we leven en dat we rust ervaren. Elke workshop behandelt een ander thema.

De familieopstellingen helpen je inzicht te krijgen op (onbewuste) patronen uit jouw systeem van herkomst, zodat je werkelijk je eigen pad kunt bewandelen.

Daarnaast ben ik ook in te zetten bij bedrijven, waar ik verschillende trainingen geef. Zo geef ik de training 'Teamcoaching' om bestaande teams beter met elkaar te laten samenwerken. De training 'Groepsdynamica' geef ik samen met Annemiek Streng binnen bedrijven, waarin je kan ervaren hoe jij zelf functioneert in groepen en hoe je jouw team naar een hoger plan kunt trekken.
Daarnaast geef ik trainingen in Motivational Interviewingde stressmanangement training 'In Balans' en de inspirerende training Optimal Energy, om ondanks alle drukte en stress toch zo energiek mogelijk te blijven.


 

'Ring the bells that still can ring
Forget your perfect offering
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in'
(Leonard Cohen)