Particuliere trainingen

Komende tijd geef ik verschillende (meerdaagse) trainingen met allen een eigen thema. De trainingen – gebaseerd op het werk van Piet Weisfelt – zijn erop gericht om de liefdesenergie weer te laten stromen.

Workshop voor stellen “De kracht van de Liefde”: 27 & 28 september 2021, 1 & 2 november 2021 & januari 2022: is een 2-daagse training voor stellen waarbij je leert weer werkelijk in contact te gaan met je partner, zodat je kunt laten zien wie je ten diepste bent, je je verkrampingen kunt loslaten, zodat je je opnieuw kunt openen voor de energie van de liefde.

Van overleven naar leven: volgende reeks 9 november: is een 5-daagse training die zowel als losse dagen zijn te volgen als in zijn geheel. Iedere dag behandelt een ander thema en leert je op diepgaand niveau stappen te maken om te voelen dat je leeft.

Van moeten naar willen18 & 19 januari 2022: In deze 2-daagse training ga je op zoek naar de patronen die jou in het ‘moeten’ houden. Waarom jij jezelf allerlei verplichtingen en/of verboden oplegt en voorbijraast aan dat wat jij echt wilt. Aan de hand van emotioneel lichaamswerk, ervaringsgerichte oefeningen, meditaties en ademhalingsoefeningen ga je aan het werk om te ervaren hoe je het moeten meer en meer los kunt laten, zodat je kunt gaan doen wat echt wilt. 

Dit is mijn grens: 11 & 12 april 2022 en 5 & 6 september 2022: de training Emotioneel Lichaamswerk ‘Dit is mijn grens’ is een 2-daagse training, waar je leert waar jouw grenzen liggen, hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je op een gezonde manier conflicten kunt aangaan. Een training waar je op alle facetten in je leven zeer veel baat bij gaat hebben.

Omgaan met je emoties, nader te bepalen: In deze 2-daagse training leer je jouw emoties bewust te worden, ze uit elkaar te houden én je leert de functie te begrijpen. Tot slot leer je ze zó in te zetten dat ze je helpen om jezelf te zijn.

Life isn’t about waiting for the storm to pass,
it’s about learning to dance in the rain’

 

Vivian Greene

Praktische info:

Alle trainingen vinden plaats bij Buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum. De Hoorneboeg ligt aan de rand van de Hilversumse Hei en is al sinds 1792 een unieke plek, die uitnodigt om tot jezelf te komen.
Het adres is van de Buitenplaats is: Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum.

Bij aanvang van de trainingen nemen we bij iedereen een corona-sneltest af om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Logo Ninouk

Contact
NINOUK
Email: ninouk@ninouk.nl
Telefoon: 06 19 86 42 83

 

Bezoekadres
Flow Plaza
Zaanenstraat 18 1 hoog
2022 CP Haarlem

Volg mij op social media