Particuliere trainingen

Komende tijd geef ik verschillende (meerdaagse) trainingen met allen een eigen thema. De trainingen – gebaseerd op het werk van Piet Weisfelt – zijn erop gericht om de liefdesenergie weer te laten stromen.

Stellentraining ‘De kracht van de Liefde’: is een 2-daagse training voor stellen waarbij je leert weer werkelijk in contact te gaan met je partner, zodat je kunt laten zien wie je ten diepste bent, je je verkrampingen kunt loslaten, zodat je je opnieuw kunt openen voor de energie van de liefde.

Training ‘Van overleven naar leven’: is een 5-daagse training die zowel als losse dagen zijn te volgen als in zijn geheel. Iedere dag behandelt een ander thema en leert je op diepgaand niveau stappen te maken om te voelen dat je leeft.

Training ‘De vrijspraak’: Deze workshop gaat over 2 gevoelens die we vaak heel lastig vinden: schuld en schaamte. Soms kunnen deze gevoelens ons zo in bezit hebben genomen, dat we ons leven ervaren als een gevangenis. En we hebben geen idee hoe we er weer uit kunnen komen.

Training ‘Dit is mijn grens’: de training Emotioneel Lichaamswerk ‘Dit is mijn grens’ is een 2-daagse training, waar je leert waar jouw grenzen liggen, hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je op een gezonde manier conflicten kunt aangaan. Een training waar je op alle facetten in je leven zeer veel baat bij gaat hebben.

Life isn’t about waiting for the storm to pass,
it’s about learning to dance in the rain’

 

Vivian Greene

Praktische info:

Alle trainingen vinden plaats bij Buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum. De Hoorneboeg ligt aan de rand van de Hilversumse Hei en is al sinds 1792 een unieke plek, die uitnodigt om tot jezelf te komen.
Het adres is van de Buitenplaats is: Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum.

Logo Ninouk

Contact
NINOUK
Email: ninouk@ninouk.nl
Telefoon: 06 19 86 42 83

 

Bezoekadres
Flow Plaza
Zaanenstraat 18 1 hoog
2022 CP Haarlem

Volg mij op social media