Training ‘De vrijspraak’

Deze workshop gaat over 2 gevoelens die we vaak heel lastig vinden: schuld en schaamte. Soms kunnen deze gevoelens ons zo in bezit hebben genomen, dat we ons leven ervaren als een gevangenis. En we hebben geen idee hoe we er weer uit kunnen komen.

Schuld en schaamte ervaren we in dit geval als tralies waarachter we wat er binnen in ons leeft gevangen zetten. In de workshop schuld en schaamte leer je jezelf vrij te spreken van deze tralies. Alle gevoelens hebben een positieve functie, maar met alle gevoelens kun je op een ongezonde manier omgaan. Als je gevoelens van schuld en schaamte op een gezonde manier leert hanteren ben je vrij je eigen leven vorm te geven naar jouw keuze. Zo is de vrijspraak een bevrijding voor jezelf en voor de mensen met wie je leeft en werkt. Deze workshop is gebaseerd op het werk van Piet Weisfelt

“Als je opgroeit, zul je ontdekken dat je al leugens hebt verdedigd, jezelf al eens voor de gek hebt gehouden en het slachtoffer bent geweest van domheid. Als je een goede strijder bent, dan geef je jezelf niet de schuld, maar zorg je er ook voor dat je fouten zich niet herhalen.”

Paulo Coelho

Praktische info:

Locatie: Landgoed de HoorneboegHoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum
Datum: 14 & 15 november 2022
Tijd: Start om 10u en einde volgende dag om 17u.
Kosten: € 595,- excl. BTW (particulier tarief) en € 795,- excl. BTW (zakelijk tarief)
De kosten zijn inclusief overnachting en maaltijden.
Trainers: Ninouk Hehenkamp

Logo Ninouk

Contact
NINOUK
Email: ninouk@ninouk.nl
Telefoon: 06 19 86 42 83

 

Bezoekadres
Flow Plaza
Zaanenstraat 18 1 hoog
2022 CP Haarlem

Volg mij op social media