Stellentraining

‘de Kracht van Liefde’

Een nieuwe, krachtige basis onder je partnerrelatie.

Een serie van 3 trainingen voor stellen

Heb jij ook behoefte dat je de liefde weer voelt stromen in jouw relatie?

Voor vrijwel alle mensen is het een uitdaging hun liefdesrelatie te onderhouden en te verdiepen. Hoe zorgen jullie ervoor dat de liefde blijft stromen, zonder te verzanden in eindeloze ruzies, onuitgesproken woede of verwachtingen of juist gebrek aan werkelijk contact en sleur?

Het is verbazend hoe vaak we er soms van uit lijken te gaan dat de liefde in de relatie zonder inspanning behouden zal blijven, maar wie de liefdesrelatie wil behouden zal eraan moeten werken. Mensen staan voor de uitdaging hun liefde te verdiepen, waardoor ook de intimiteit en de seksualiteit weer kunnen stromen en de passie ontstaat.

Een voorwaarde voor een relatie waar de liefde kan stromen is dat mensen zichzelf werkelijk laten zien aan de ander. Door kwetsures die vrijwel ieder mens heeft opgelopen in zijn of haar leven, zijn we geneigd zijn om lichaam en geest te verkrampen uit zelfbescherming. Vaak juist bij dié mensen waar we zo veel van houden en niet willen verliezen.

Dan wordt de liefdesstroom verbroken en keert de liefde zich in isolement, machtspelen, controle en onthechting. En precies in deze verkramping raken mensen elkaar kwijt en verdwijnt de liefde. In deze drie trainingen leer je opnieuw liefde vormgeven. De trainingen vormen een geheel, maar kunnen afzonderlijk van elkaar gevolgd worden.

De kracht van de liefde

In deze training staan de basisstappen van liefde centraal: contact, hechting, intimiteit en seksualiteit.  In de cyclus leer je leer je stap voor stap de liefde ervaren en verdiepen. Dit gaat om werkelijk in contact gaan met je partner, zodat je kunt laten zien wie je ten diepste bent. Je leert verkrampingen los te laten, zodat je je opnieuw kunt openen voor de energie van de liefde. De relatie wordt daarmee een uitdagend avontuur.

De stroom van de liefde

In de partnerrelatie is het steeds opnieuw een uitdaging om het met elkaar aan te gaan. Deze training draait om het partnercontact in de strijd, communicatie en dialoog. Je leert vanuit werkelijke verbinding elkaar verstaan, begrijpen en waar nodig je punt maken. Het voeren van deze gezonde ‘liefdesstrijd’ vormt daarmee de belangrijkste basis onder elke relatie. Daar waar het vastliep kan het weer gaan stromen.

De aanraking van liefde

Aanraking, intens contact en bewuste aandacht zijn de belangrijke bronnen van elke liefdesrelatie. Maar hoe doe je dat precies? In deze training leer je samen opnieuw elkaar zien, aanraken en liefhebben. Met je partner leer je het kwetsbare gebied van intimiteit en seksualiteit opnieuw verkennen en verdiepen. Juist dan krijgt het opnieuw betekenis. Je leert op jouw eigen, persoonlijke wijze vorm aan de liefde.  Hoe raak jij aan? Hoe laat jij jezelf aanraken? 

The most functional way to regulate difficult emotions in love relationships is to share them.

Sue Johnson

Praktische info:

De Kracht van de liefde

Locatie: Landgoed de Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum
Data:  1 en 2 november 2021 en 23 en 24 mei 2022
Tijd: Start eerste dag om 10u, einde tweede dag om 17u.  
Kosten: €1190,- per stel excl. BTW, inclusief maaltijden en overnachting
Trainers:  Edward de Boer (www.proprioforsa.nl) en Ninouk Hehenkamp 

De Stroom van de liefde

LocatieLandgoed de Hoorneboeg: Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum
Data:  19 en 20 september 2022
Tijd: Start eerste dag om 10u, einde tweede dag om 17u.  
Kosten: € 1190,- per stel excl. BTW, inclusief maaltijden en overnachting
Trainers:  Edward de Boer (www.proprioforsa.nl) en Ninouk Hehenkamp

De Aanraking van de liefde

Locatie: Landgoed de Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum
Data:  Valentijnstraining: 14 en 15 februari 2022 en 31 okt en 1 nov 2022
Tijd: Start eerste dag om 10u, einde tweede dag om 17u.  
Kosten: €1190,- per stel excl. BTW, inclusief maaltijden en overnachting
Trainers:  Edward de Boer (www.proprioforsa.nl) en Ninouk Hehenkamp

De trainingen zijn verschillend qua inhoud en goed samen of los te volgen, de volgorde maakt daarbij niet uit. 

Logo Ninouk

Contact
NINOUK
Email: ninouk@ninouk.nl
Telefoon: 06 19 86 42 83

 

Bezoekadres
Flow Plaza
Zaanenstraat 18 1 hoog
2022 CP Haarlem

Volg mij op social media