Maskers

Datum training

22/05/2023

Tijd training:

10:00

Locatie training:

Landgoed de Hoorneboeg

Iedereen draagt in het dagelijks leven één of meerdere maskers om onze werkelijke gevoelens te maskeren. Heel vaak zijn we ons hier niet eens van bewust. Het masker is het gezicht waarmee we ons naar de buitenwereld tonen. Vaak heeft het ons veel gebracht en we zijn ons ermee gaan associëren. Wij zijn gaan geloven  dat ‘we nou eenmaal zo zijn’.

Hoewel een masker weliswaar vertrouwd en veilig voelt, zorgt ditzelfde masker er ook voor dat je jezelf niet helemaal laat zien. Zelfs niet aan jezelf. Het kan dan ook heel veel energie kosten om het masker in stand te houden: je moet iedereen continue overtuigen van wie je ‘bent’. Maar het masker is slechts één kant van de medaille. De andere kant is wie jij in werkelijkheid – in essentie – bent.

Tijdens deze 2-daagse training leer je welke maskers er allemaal zijn. Je leert wat hun kwaliteiten, vaardigheden en taken in het leven zijn en welke specifieke levensthema’s spelen rondom de verschillende maskers.  En je wordt je bewust van het masker dat jij draagt. Je gaat ervaren wat je verhult, en hoe je hieruit kunt stappen. Hoe jij je masker kunt afzetten en vertrouwd kunt raken met wie je ten diepste bent.

Een prachtige training met speelse en intense oefeningen, die je veel inzicht geven in je eigen maskers en in die van anderen.

Prijzen zijn incl. BTW en inclusief overnachting, eten en drinken.

Inschrijven:

Inschrijven

Maskers Aantal tickets
Prijs per ticket:  725,00
Aantal: Totaal:

Locatie training:

Totaal aantal plaatsen: 22
  • Landgoed de Hoorneboeg
  • Hoorneboeg 5
  • Hilversum

Details Training

  • 22/05/2023 10:00   -   23/05/2023 17:00
Deel deze training
Voeg toe aan kalender