Rouw en Rouwverwerking

Datum training

12/09/2023

Tijd training:

10:00

Locatie training:

Landgoed de Hoorneboeg

Rouw kent vele gezichten. Vaak denken we bij rouw aan het verlies van een dierbare, maar er zijn nog zoveel andere vormen van rouw: afscheid van een gezond lichaam, een droom die nooit uit zal komen, een verloren baan, niet krijgen van kinderen en/of een gezin, vertrek uit een land van herkomst, etc.

Rouw gaat over heimwee en over dat wat niet was, niet is en nooit meer komen zal. Vroeg of laat komen we allemaal in aanraking met verlies. Verlies hoort bij het leven, hoe pijnlijk ook. Om werkelijk lief te hebben en het leven voluit te kunnen leven, vraagt het ook om dat verlies werkelijk een plek te geven. Want zonder rouw sluit ons hart en kunnen we ons niet (opnieuw) volledig hechten.

Ieder mens rouwt op zijn eigen manier en ieder mens rouwt ook weer anders. Om rouw echt een plek te geven hebben mensen elkaar nodig om ons gesteund en gerespecteerd te voelen. Rouwen heb je wel zelf te doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Tijdens deze intensieve training wordt persoonlijke rouwverwerking ondersteund met oefeningen in alleen en samen, in stilte, intimiteit en ritueel. Je doet helende ervaringen om uiteindelijk weer het volle leven in te kunnen stappen.

Prijzen zijn incl. BTW en inclusief overnachting, eten en drinken.

Aanmelden:

Inschrijven

Rouw en rouwverwerking Aantal tickets
Prijs per ticket:  795,00
Aantal: Totaal:

Locatie training:

Totaal aantal plaatsen: 22
  • Landgoed de Hoorneboeg
  • Hoorneboeg 5
  • Hilversum

Details Training

  • 12/09/2023 10:00   -   13/09/2023 17:00
Deel deze training
Voeg toe aan kalender