Dit is mijn Grens

Datum training

06/03/2023

Tijd training:

10:00

Locatie training:

Yogastudio BE

Of we ons er nou van bewust zijn of niet, in vriendschappen, opvoeding, je relatie of werk: bij alle vormen van samenwerking spelen onze grenzen een rol.

Iedereen heeft grenzen, maar vaak zijn we ons er niet (voldoende) van bewust. Daardoor wordt er – vaak zonder dat we het door hebben – regelmatig over onze grenzen gegaan. Of hanteren we de grenzen op een dusdanige wijze, dat het overkomt als een muur in plaats van een grens, wat het contact met anderen lastig maakt.
Iedere keer als er over jouw grens wordt gegaan, roept dit in het lijf een heel klein beetje boosheid op. Deze boosheid kan je gebruiken om je grens aan te geven. Als je geneigd bent je grenzen niet of onvoldoende aan te geven, zal de boosheid zich gaan opstapelen in je lijf. Deze boosheid verdwijnt nooit vanzelf en zal de nodige consequenties hebben.

Gevolgen die kunnen ontstaan zijn onder andere: woede-uitbarstingen, vermoeidheid, onzekerheid, burn-out, depressie, oppervlakkige relaties, of juist conflicten die niet functioneel zijn. Kortom: de energie in je lijf en/of in de relatie met de ander(en) vermindert, of slaat om in onverschilligheid, verwijdering, woede of angst.

Het goede nieuws is dat je het (h)erkennen van je eigen – en andermans – grenzen heel goed kunt leren en kunt oefenen. In deze workshop ga je met andere deelnemers op zoek naar grenzen. Die van jou en die van de ander. Je leert hoe je tijdig je eigen grenzen kunt herkennen en hoe je ze kunt aangeven zonder uit je slof te schieten. Verder leer je trouw te blijven aan je grenzen en hoe je conflicten juist op een functionele wijze kunt inzetten, om het contact met de ander te verdiepen en versterken. Ook ga je werken met boosheid die al lang in je lijf gevangen zit, zodat je levensenergie weer vrij kan gaan stromen.

Deze tweedaagse training is een intense, energie gevende en ervaringsgerichte training, waarin je veel handvatten en ervaringen aangereikt krijgt om het echte contact met jezelf en anderen te versterken, zodat de energie weer kan stromen op alle vlakken in je leven.

Prijs is incl. BTW en inclusief eten en drinken.

 

 

Inschrijven:

Ticket type Aantal tickets Prijs per ticket:
Training Dit is mijn grens
12 plekken over
 595,00
Aantal: Totaal:

Locatie training:

Totaal aantal plaatsen: 12 (12 plekken over)
  • Yogastudio BE
  • Spaarnwouderstraat 69 zw
  • Haarlem
  • Nederland

Details Training

  • 06/03/2023 10:00   -   07/03/2023 17:00
Deel deze training
Voeg toe aan kalender