Workshop voor stellen – ‘Liefdesstrijd’

Datum training

09/10/2023

Tijd training:

10:00

Locatie training:

Buitenplaats de Hoorneboeg

Heb jij ook behoefte dat je de liefde weer voelt stromen in jouw relatie?

Voor vrijwel alle mensen is het een uitdaging hun liefdesrelatie te onderhouden en te verdiepen. Hoe zorgen je ervoor dat jouw liefde blijft stromen, zonder te verzanden in eindeloze ruzies, onuitgesproken woede of verwachtingen. Of ervaar je juist een gebrek aan werkelijk contact en zit je in een sleur?

Het is verbazend hoe vaak we er soms van uit lijken te gaan dat de liefde in de relatie zonder inspanning behouden zal blijven. Wil je de liefde behouden zal je eraan moeten werken. Je staat samen voor de uitdaging om de partnerrelatie steeds opnieuw te verdiepen. Dan kunnen intimiteit en de seksualiteit weer kunnen stromen en leeft de passie weer op.

Een voorwaarde voor een relatie waar de liefde kan stromen is dat mensen zichzelf werkelijk laten zien aan de ander. Door kwetsures die vrijwel ieder mens heeft opgelopen in zijn of haar leven, zijn we geneigd zijn om lichaam en geest te verkrampen uit zelfbescherming. Vaak juist bij dié mensen waar we zo veel van houden en niet willen verliezen

Dan wordt de liefdesstroom verbroken en keert de liefde zich in isolement, machtspelen, controle en onthechting. En precies in deze verkramping raken mensen elkaar kwijt. Dan verdwijnt de liefde. De uitdaging is om juist die liefde terug te winnen in het directe contact.

De workshops zijn erop gericht de liefde tussen jou en je partner vorm te geven, waarin het accent elke keer weer anders ligt. De training is interactief, praktische oefeningen, lijfwerk, dialoog en korte stukken theorie worden steeds afgewisseld.

Workshop voor stellen – ‘Liefdesstrijd’

De partnerrelatie betekent steeds opnieuw de uitdaging met elkaar aan gaan. Deze workshop gaat om het partnercontact in de strijd, communicatie en dialoog. Je leert vanuit werkelijke verbinding elkaar te verstaan, begrijpen en je punt maken. Het voeren van deze gezonde ‘liefdesstrijd’ vormt daarmee de belangrijkste basis onder elke relatie. Je leert samen constructief en doelgericht conflicten op te lossen. Zo kan de relatie waar het vastliep in eindeloze discussies weer gaan stromen.

Prijzen zijn incl. BTW per stel inclusief overnachting, eten en drinken.

Aanmelden:

Inschrijven

Workshop voor stellen – ‘Liefdesstrijd’ Aantal tickets
Prijs per ticket:  1.495,00
Aantal: Totaal:

Locatie training:

Totaal aantal plaatsen: 11
  • Buitenplaats de Hoorneboeg
  • Hoorneboeglaan 5
  • Hilversum

Details Training

  • 09/10/2023 10:00   -   10/10/2023 17:00
Deel deze training
Voeg toe aan kalender