01/11/2019

Workshop ‘ademhaling en kou’

De workshop Ademhaling en Kou is een zeer leuke en inspirerende training waar je ook daadwerkelijk de kracht van de ademhaling en kou gaat ervaren. Ook een leuke training voor teams en teambuilding.

Als je kijkt naar gezondheid en energie zijn de Kracht van de ademhaling en kou twee zeer belangrijke factoren, waar tot voor kort nauwelijks aandacht aan werd geschonken. De man die hier baanbrekend werk in heeft gedaan is Wim Hof, of beter bekend als ‘The Iceman’. Door het wetenschappelijk onderzoek wat hierdoor heeft plaatsgevonden is ontdekt dat het autonome zenuwstelsel wel degelijk te beinvloeden is door je ademhaling en door kou. Dit betekent dat je ook je stresssysteem en je immuunsysteem kunt beinvloeden door oefeningen en je er dus zelf voor kunt zorgen dat je je veel energieker, rustger en fitter gaat voelen.

Tijdens de workshop gaan we hier dan ook mee aan de slag en ga je ervaren wat een juiste ademhaling en kou met je gaan doen en leer je hoe je je zo kunt focussen dat je niet wordt tegengehouden door jouw gedachtes. We kunnen zoveel meer dan onze gedachtes ons doen geloven. Om dit ook daadwerkelijk te ervaren, gaan we dus ook aan de slag met ademhalingsoefeningen en zal je ook ervaren wat een ijsbad met je doet als je de juiste focus hebt.

Een zeer inspirerende en letterlijk verfrissende workshop waar je je hele leven wat aan kunt hebben en die ook een goede boost geeft voor de teambuilding.

Schrijf je nu in, klik hier!

‘If you can learn how to use your mind,
anything is possible’

Wim Hof