Individuele truffelceremonie

stellen

Heb jij ook behoefte om samen met jouw partner een verdieping te maken?

Voel je het verlangen dat jullie elkaar nog meer werkelijk kunnen ontmoeten, begrijpen en verstaan zonder in eindeloze gesprekken of discussies te verzanden? Of heb je er behoefte aan om een nieuw avontuur aan te gaan samen met jouw geliefde?

 

De TRUFFELCEREMONIE VOOR STELLEN is een dag speciaal voor jou en jouw partner.

 

Een dag waar jullie niet zozeer gaan praten met elkaar, maar waar het lijf gaat vertellen wat er verteld wil worden.

Je gaat op een lichaamsgerichte manier ervaren wat er op de onderlaag speelt tussen jullie en voorbij het ego kijken naar jezelf en elkaar om te zien wat er nodig is om de liefde nog meer te laten stromen.

Relaties zijn bij uitstek een plek waar je heel veel liefde kunt ervaren, maar waar je ook diep geraakt kunt worden kunt worden op plekken waar je het liefst ver weg van wilt blijven.

Want juist omdat je zo veel voelt voor hem of haar, kan juist deze persoon ons ook triggeren op pijnlijke stukken of ongemakkelijke gevoelens die er in onszelf leven.
Het mooie is ook dat het niet onze partner is die ons gelukkig heeft te maken, maar dat juist deze partner ons een kans biedt om oude stukken van onszelf zichtbaar te maken, zodat we nog meer ‘heel’ kunnen worden in onszelf. En hoe meer we geheeld zijn, hoe meer de liefde kan stromen.

Een dag waar jullie onder mijn begeleiding intensief lijfwerk gaan doen om op een diepe laag te kijken naar de patronen binnen jullie relatie om daarin nog meer vanuit je authentieke zelf te kunnen leven.

Waar bestaat de dag uit: 

 

 • Intakegesprek
 • Transformational Breathing sessie
 • Truffelceremonie
 • Sharing
 • Huiswerkopdrachten
 • Nazorg

 

 

Hoe ziet de dag eruit:

In mijn coachpraktijk in Haarlem starten de dag met een intakegesprek om jullie hulpvraag helder te krijgen en te kijken naar het verlangen wat er leeft bij jullie beiden. We gaan kijken welke dynamieken er spelen tussen jullie en hoe jullie beiden kunnen kijken naar ieders eigen stuk.

Na dit gesprek beginnen we de dag met een sessie Transformational Breathing  waar ik jullie steeds weer in contact breng met wat er speelt van binnen, gericht op de vraag die er bij jullie leeft.

Transformational breathing is een intensieve ademtechniek, waardoor je uit je hoofd komt en in contact gaat met gevoelens die er leven in je lijf.

Na deze ademsessie en/of lijfwerkoefeningen zullen we beginnen met een Truffelceremonie.
Met een Truffelceremonie maak je onder begeleiding en met behulp van de werkzame stof Psilosybine een reis naar binnen om persoonlijke transformatie mogelijk te maken, angsten en trauma’s te helen, je essentie te (her)vinden, en het pad naar heelwording te ondersteunen. De ceremonie heeft daarnaast ook een spiritueel doel, namelijk om contact te maken met je hogere bewustzijn en je onderbewustzijn. Truffels zijn 100% natuurlijk en onschadelijk, terwijl ze een krachtige werking hebben die je kan helpen om nieuwe verbindingen te maken in jezelf.

Deze truffelceremonie doe je weliswaar met zijn tweeën, maar ieder maakt hier zijn eigen reis, zodat je kunt gaan luisteren naar wat jouw lijf je te vertellen heeft voorbij het ego.
Steeds weer ben ik aanwezig om jullie te begeleiden in de reis naar binnen.

Na afloop van de ceremonie krijgen jullie uitgebreid de tijd om te delen wat je hebt ervaren in je reis. Wat de truffels je hebben verteld, waar ze je hebben gebracht en bespreken we hoe je deze inzichten kunt integreren in jullie relatie en in jouw eigen leven.

Ook krijgen jullie beiden huiswerkopdrachten mee om de nieuwe inzichten aan te gaan in je leven en hebben we een belafspraak een paar dagen later.

 

Voor wie:

 • Voor stellen die op zoek zijn naar een verdieping in de relatie en samen een nieuwe weg willen inslaan.
 • Voor stellen die op een diepe laag patronen of blokkades willen aankijken en doorbreken.
 • Voor stellen die bereid zijn de stap in het onbekende te maken.
 • Voor stellen die hebben ervaren dat ‘praten óver’ niet voldoende is.
 • Voor stellen die echt klaar zijn met de oude patronen en het werkelijk anders willen doen, alleen niet weten hoe.

 

Waar helpt het bij:

 • Het gemis aan passie en vuur in jullie relatie
 • Twijfel of onzekerheid in of over jullie relatie
 • Moeite om bij jezelf te blijven binnen de relatie
 • Thema’s die spelen in jullie relatie waar jullie maar niet uitkomen
 • Angsten en/of moeite met vertrouwen in contact met de ander
 • Moeite met grenzen aangeven bij elkaar
 • Jezelf kwijtraken in contact met jouw partner
 • Diepe emotionele blokkades
 • Onverwerkte emoties
 • Traumaverwerking
 • Relatieproblemen
 • Terugkerende ruzies of moeilijkheden binnen jullie relatie
 • Behoefte aan een nieuw avontuur samen

 

 
Deze dag is van 9-17u in Haarlem
 

Investering: 

Deze dag is 1000 EUR ex btw.

 

Aanmelden of vragen

Mocht je nog vragen hebben of wil je een dag boeken, neem dan gerust CONTACT met mij op!

Het lijkt alsof er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, echter dat is niet zo. We hebben momenteel de automatische boeking optie uit staan.

 

Ervaringen van anderen

Samen met mijn vriend heb ik een Truffelceremonie gedaan bij Ninouk. Een geweldige ervaring om dit met z’n tweeën te doen. Het was een warm welkom, ik voelde mij gelijk op mijn gemak, een mooie ruimte en ontspannen sfeer. Ninouk creëerde voor ons een omgeving waarin wij ons vrij voelde om ons over te geven aan de reis. Het voelde voor mij als thuis door de warme en liefdevolle begeleiding en prachtige muziek. Het fijne van de begeleiding vind ik dat er ook een bepaalde mate van nuchterheid in zit. Het nabespreken van de inzichten om het te kunnen integreren en het een plekje te geven was heel waardevol om samen te doen. Ik heb vele positieve veranderingen en inzichten ervaren naar aanleiding van de ceremonie waarvoor ik erg dankbaar ben! Voor mij een plek waar ik heel graag terug kom. – Anouk

 

Ik heb ontzettend veel inzichten en verbanden echt kunnen ervaren. Binnen mezelf, van mezelf, van hoe onze (familie)systemen zich tot elkaar verhouden en ik heb mijn vriend kunnen zien als wie hij is en heb kunnen ervaren hoe hij van mij houdt zoals ik ben. Nog dagen erna (we hadden gelukkig de tijd) hebben we inzicht na inzicht en erkenning na erkenning samen kunnen delen en doorvoelen en hebben we voor ons gevoel elkaar echt ergens ‘ontmoet’. Ik heb ook kunnen voelen hoe relaties werken, wat er ‘nodig’ is, waarom ik wat zoek (en vind!) bij mijn vriend. Heel bijzonder. Onze relatie voelt nu, ondanks dat inmiddels ook de dagelijkse sleur weer begonnen is, voller, eerlijker, opener en met meer vertrouwen. We weten dat er een modus is waarin het antwoord te vinden is, zo voelt het voor mij. -Maeike
 
 
Ik heb onze dag bij jou als ontzettend bijzonder ervaren; hoe ik me meteen in veilige handen voelde, hoe liefdevol en warm de dag verliep, het gevoel van mildheid en liefde, de lessen die ik leerde en waar mijn vriendin en ik samen op hebben kunnen door ontwikkelen. Het was een fantastische ervaring die veel langer duurde (op een bepaalde manier nog steeds voortduurt) en waar jij ons uitstekend in hebt begeleid.
De veiligheid die jij ons hebt gegeven heeft ervoor gezorgd dat ik mijn vriendin heb mogen zien op een manier waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Ik kan haar nu zien en begrijpen op een niveau waarop dat voorheen helemaal niet mogelijk was. De mildheid waarmee ik naar mezelf en naar haar heb kunnen kijken probeer ik zo veel mogelijk vast te houden.
Ook nu ik al lang weer nuchter ben vind ik nog steeds dat je ons fantastisch hebt begeleid. Ik vind het ontzettend knap hoe je dat hebt gedaan en hoe je vertrouwd was ook al had ik je nog nooit ontmoet.
Ninouk, ontzettend bedankt voor je liefdevolle, kundige en professionele begeleiding tijdens één van de meest bijzondere dagen uit mijn leven. -Mischa
 
 
De truffel ceremonie was echt zo fijn. De begeleiding van Ninouk is heel puur en oprecht. In een volledig veilige setting kon ik m’n eigen reisje beleven… Ninouk was daar als we haar nodig hadden en liet ons als we lekker zelf onze reis beleefden. De opbouw van de ceremonie was heel fijn. Ik kom zeker terug! -Carolien
 

 

Contra-indicaties

Er is een aantal contra-indicaties voor deelnemen aan een truffelceremonie. De combinatie van truffels en antidepressiva (of andere medicijnen met MAO-remmers) gaat niet goed samen. Ook als je zwanger bent of borstvoeding geeft, andere medicatie gebruikt die niet samen kan met truffels (zoals antibiotica, antidepressiva en medicatie voor ADHD/ADD, maagklachten, hartproblemen of hoge bloeddruk), nu of in het verleden te maken hebt gehad met (aanleg voor) psychoses, schizofrenie of borderline en wanneer je allergisch bent voor schimmels kan je NIET deelnemen aan een truffelceremonie. Gebruik je medicijnen, laat dat dan altijd vooraf weten.

 

Verdere informatie

Mocht je eerst wat meer willen weten over de werking van Truffels? Kijk dan de Netflix-documentaires How to Change Your Mind. De wetenschappelijke docu laat zien hoe effectief de therapeutische werking van psychedelische middelen (waaronder truffels) kunnen zijn bij de behandeling van trauma’s, angsten, depressies of gewoon in het vergroten van het gevoel liefde, (zelf)vertrouwen en levensgeluk. Het korte filmpje Zeggen alle psychiaters ja tegen psychedelica? van de NOS vat het goed samen.

 

Aanmelden of vragen

Mocht je nog vragen hebben of wil je een dag boeken, neem dan gerust CONTACT met mij op!

Het lijkt alsof er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, echter dat is niet zo. We hebben momenteel de automatische boeking optie uit staan.

 

Praktische info:

Tijd: van 9 – 17.00u

Locatie: Flow Plaza, Zaanenstraat 18 in Haarlem

De kosten voor een individuele ceremonie voor jou en je partner zijn:

1000 EUR (ex btw)

Mocht je nog vragen hebben of wil je een dag boeken, neem dan gerust CONTACT met mij op!

Samen met mijn vriend heb ik een Truffelceremonie gedaan bij Ninouk. Een geweldige ervaring om dit met z’n tweeën te doen. Het was een warm welkom, ik voelde mij gelijk op mijn gemak, een mooie ruimte en ontspannen sfeer. Ninouk creëerde voor ons een omgeving waarin wij ons vrij voelde om ons over te geven aan de reis. Het voelde voor mij als thuis door de warme en liefdevolle begeleiding en prachtige muziek. Het fijne van de begeleiding vind ik dat er ook een bepaalde mate van nuchterheid in zit. Het nabespreken van de inzichten om het te kunnen integreren en het een plekje te geven was heel waardevol om samen te doen. Ik heb vele positieve veranderingen en inzichten ervaren naar aanleiding van de ceremonie waarvoor ik erg dankbaar ben! Voor mij een plek waar ik heel graag terug kom. 

Anouk

Logo Ninouk

Contact
NINOUK
Email: ninouk@ninouk.nl

Email voor zakelijke en/of administratieve vragen: info@ninouk.nl

 

 

Bezoekadres
Flow Plaza
Zaanenstraat 18 1 hoog
2022 CP Haarlem

Volg mij op social media