Aanbod

”Wil jij ook een stap maken in jouw leven? Om nog meer de hoofdrol te gaan spelen in jouw eigen leven en te gaan leven vanuit je hart?

De komende tijd staan er weer verschillende trainingen en reizen op het programma om je hierin te begeleiden:

 

CEREMONIES
De Truffel Ceremonie is een reis naar jezelf, om je essentie te (her)vinden, persoonlijke transformatie mogelijk te maken, angsten en trauma’s te helen en het pad naar heelwording te ondersteunen. De ceremonie heeft ook een spiritueel doel, het contact maken met je hogere bewustzijn en je onderbewustzijn.


INDIVIDUELE CEREMONIE
Wil jij graag een truffelceremonie bijwonen, maar wil je liever niet in een groep? De individuele ceremonie vindt plaats in mijn praktijk bij Flow Plaza in Haarlem. Je kunt deze ceremonie voor jou alleen boeken, maar ook met 1 of 2 anderen.

 

INDIVIDUELE CEREMONIE VOOR STELLEN Deze dag is speciaal voor jou en je partner. Een dag waarbij jullie zowel samen een reis gaan maken, als een reis naar binnen. Een dag waarbij het lijf mag gaan vertellen wat er leeft in jou en tussen jullie. Een dag waarbij jullie samen een verdieping gaan maken in jezelf en jullie relatie voorbij het ego.

 

COACH INTENSIVE
De Coach Intensive is een dag waar jij vol in het diepe springt om te werken met een thema, blokkade of vraag die er leeft in jou.

De dag bestaat uit gesprekken, ademwerk, lijfwerk en een truffelceremonie, waardoor jij op een diepe laag aan de slag gaat met jezelf.

 

COACH INTENSIVE VOOR STELLEN
De Coach Intensive voor stellen is een dag speciaal voor jou en je partner. Een dag waar jullie niet zozeer gaan praten met elkaar, maar waar het lijf gaat vertellen wat er verteld wil worden. Een dag om nog meer te verbinden met jezelf en vanuit daar met je partner. 

De dag bestaat uit gesprekken, ademwerk, lijfwerk en een truffelceremonie, waardoor jullie op een diepe laag aan de slag gaat met jezelf en met elkaar.

 

TRAINING ‘VOLUIT LEVEN’
In deze training laten we je ervaren wie jij nou echt bent, leer je waarin jij jezelf onbewust belemmert en laten we je beseffen dat je keuzes hebt in je gedrag, zodat je weer voelt hoe het is om echt te leven. Deze training is een onderdeel van een cyclus van 5 opeenvolgende (niet los te volgen) 1-daagse trainingen.

 

REIZEN NAAR SANTIAGO DE COMPOSTELLA EN PORTUGAL
Ga je mee op een wandeltocht naar Spanje en Portugal om letterlijk en figuurlijk jouw ‘Reis van de Held’ te gaan maken? Om groei in gang te zetten en om je ware potentieel te ontsluiten, moet je soms grenzen verleggen. Dat is dan ook precies het doel van deze reis. Afgezien van de fysieke uitdaging die je deze week aan zult gaan in de vorm van het wandelen, krijg je elke dag oefeningen, meditaties en opdrachten aangereikt om jouw persoonlijke reis van de held te maken op het gebied van het thema of de vraag die er in jou speelt.

 

DE REIS VAN DE HELD, DUTCH EDITION                                                                                                                                                     Deze 8-daagse reis is een uitdagende reis in alle opzichten. Samen met 12 medereizigers ga je 6 dagen wandelen in de prachtige natuur met veel hoogteverschillen. Naast deze stevige wandeltochten, krijg je elke dag oefeningen aangereikt om nog meer te leven vanuit jouw natuur. Deze wandeltocht wordt gecombineerd met een truffelceremonie halverwege de week, waardoor je nog meer kunt gaan voelen wat er leeft in jou en om nog meer te gaan leven vanuit jouw innerlijk kompas.

FAMILIE OPSTELLINGEN
Welke patronen spelen er in jouw familiesysteem en hoe kan jij daarin jouw (eigen) plek innemen? Een bijzondere dag die veel inzicht geeft er innerlijke rust ten aanzien van jouw familiesysteem.

 

INDIVIDUELE COACHING
Wil jij graag individueel gecoacht worden? Tijdens de coaching staat het lijfwerk centraal. We gaan kijken wat jouw lijf je te vertellen heeft, welke patronen er leven in jou en wat je te doen staat om uit je patronen te stappen en nog meer trouw wordt aan wie jij werkelijk bent.

 

ZAKELIJKE TRAININGEN
Ook ben in te zetten bij bedrijven, waar ik verschillende trainingen of workshops geef om jouw team naar een hoger plan te trekken, het teamgevoel te versterken of om te ervaren hoe jij zelf functioneert in groepen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op via ninouk@ninouk.nl of klik hieronder voor de agenda.

Logo Ninouk

Contact
NINOUK
Email: info@ninouk.nl

Bezoekadres
Flow Plaza
Zaanenstraat 18 1 hoog
2022 CP Haarlem

Volg mij op social media