Individuele truffelceremonie

Naast de truffelceremonies voor groepen, organiseer ik ook individuele truffelceremonies.

Tijdens deze dag kan je alleen of samen met jouw partner, vriend of vriendin een truffelreis maken onder mijn begeleiding. Het voordeel van een individuele ceremonie is dat het een intieme setting is, waar veel aandacht is voor jouw persoonlijk proces.

 

Wat kan je verwachten?

Zodra je je hebt ingeschreven voor deze ceremonie, ontvang je van mij een intakeformulier en een voorbereidende mail waarin alle informatie staat over de dag en hoe je je het beste kunt voorbereiden op de dag. Indien je nog vragen hebt of als er bijzonderheden zijn, hebben we ook nog een telefonisch gesprek van tevoren.

In mijn praktijkruimte bij Flow Plaza in Haarlem starten we de dag om 9u. Samen zorgen voor een sfeer waar jij je veilig en prettig in voelt. Een veilige setting is namelijk essentieel om echt naar binnen te (kunnen) gaan. Tijdens de reis word je meegenomen door begeleidende muziek en ben ik continu aanwezig om de bedding te bieden, zodat jij jouw reis naar jezelf kunt maken.

Ook als je samen met iemand anders bent gekomen en lig je weliswaar naast elkaar, maken jullie beiden je eigen reis. Mochten er vragen opkomen in je, mocht je hulp willen ergens bij of ben je aan vechten tegen dingen die je tegenkomt, dan ben ik er voor jou. Ik begeleid je om juist te blijven bij wat zich voordoet, waardoor je stap voor stap kunt gaan luisteren naar wat je lijf je wilt vertellen, voorbij angst en ego.

Na de reis bespreken we na wat je hebt ervaren en zo nodig krijg je daar ook nog coaching over. Mocht je samen met iemand zijn gekomen, gebruiken we het napraten ook om te kijken welke lessen of uitdagingen jullie voor jezelf of ook met elkaar tegenkomen en wat je daarmee kunt doen.

Rond een uur of 17 sluiten we de dag af.

Een dag die weer een verdieping geeft in je eigen proces of voor jullie samen!

 

Wat doen truffels?

Compassie, (zelf)liefde, wijsheid en innerlijk weten, voorbij alle gedachtes en je ego, dat is wat we diep van binnen allemaal willen voelen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar een Truffelceremonie kan precies hierbij helpen. Of het nu tijdens de maandelijkse groepsceremonies of in een individuele truffelsessie is: voorbij de angst, voorbij de weerstand, voorbij de leegte, liggen de geschenken van je innerlijke wijsheid op je te wachten.

 

Waarom een truffelceremonie?

Met een Truffelceremonie maak je onder begeleiding en met behulp van de werkzame stof Psilosybine een reis naar binnen om persoonlijke transformatie mogelijk te maken, angsten en trauma’s te helen, je essentie te (her)vinden, en het pad naar heelwording te ondersteunen. De ceremonie heeft daarnaast ook een spiritueel doel, namelijk om contact te maken met je hogere bewustzijn en je onderbewustzijn. Truffels zijn 100% natuurlijk en onschadelijk, terwijl ze een krachtige werking hebben die je kan helpen om nieuwe verbindingen te maken in jezelf.

 

Waar kan het bij helpen?

 • Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording
 • Liefde voor jezelf en plezier in het leven her-vinden
 • Een diep vertrouwen voelen in het leven zelf
 • Verwerken van: trauma, depressie, angsten
 • Loslaten van negatieve overtuigingen
 • Stress symptomen en gespannenheid
 • Spirituele ervaringen
 • Levensvraagstukken
 • Fysieke klachten
 • Rouwverwerking
 • Heling
 • Onverwerkt verdriet

 

Wat kan je verwachten?

Hoewel dat voor iedereen verschilt en iedere reis uniek is, zijn er een aantal effecten die vaak voorkomen: verwijding van de pupillen, kleurrijke visuals (met open én gesloten ogen), een sterk verhoogd zintuigelijk bewustzijn, nieuwe inzichten en perspectieven, snel veranderende emoties (lachen en huilen), je kunt kijken voorbij je ego en de stemmen in je hoofd, emoties die aan de oppervlakte komen en connectie met het grotere geheel. De ervaring stelt je in staat verbinding te maken met je onderbewuste, een diepe verbinding met je ware ik.

 

Eigen ervaring

Afgelopen jaren heb ik zelf veel ervaring opgedaan op dit vlak en het heeft me extreem veel gebracht. Trauma’s die ondanks alle trainingen die ik heb gevolgd en gegeven nog steeds in mijn lijf zaten, heb ik hiermee opgelost. Oude angsten zijn erdoor verdwenen. En misschien nog wel het belangrijkst: ik heb ervaren wie ík ben voorbij mijn eigen ego en gedachtes. Ik heb zo de onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en de ander kunnen ervaren, evenals een diep vertrouwen dat het leven precies gaat zoals het moet gaan. En precies deze ervaringen heb ik ook gezien bij de mensen die ik (heb) begeleid.

 

Contra-indicaties

Er is een aantal contra-indicaties voor deelnemen aan een truffelceremonie. De combinatie van truffels en antidepressiva (of andere medicijnen met MAO-remmers) gaat niet goed samen. Ook als je zwanger bent of borstvoeding geeft, andere medicatie gebruikt die niet samen kan met truffels (zoals antibiotica, antidepressiva en medicatie voor ADHD/ADD, maagklachten, hartproblemen of hoge bloeddruk), nu of in het verleden te maken hebt gehad met (aanleg voor) psychoses, schizofrenie of borderline en wanneer je allergisch bent voor schimmels kan je NIET deelnemen aan een truffelceremonie. Gebruik je medicijnen, laat dat dan altijd vooraf weten.

 

Verdere informatie

Mocht je eerst wat meer willen weten over de werking van Truffels? Kijk dan de Netflix-documentaires How to Change Your Mind. De wetenschappelijke docu laat zien hoe effectief de therapeutische werking van psychedelische middelen (waaronder truffels) kunnen zijn bij de behandeling van trauma’s, angsten, depressies of gewoon in het vergroten van het gevoel liefde, (zelf)vertrouwen en levensgeluk. Het korte filmpje Zeggen alle psychiaters ja tegen psychedelica? van de NOS vat het goed samen.

Praktische info:

Tijd: van 9 – 17.30u

Locatie: Flow Plaza, Zaanenstraat 18 in Haarlem

Je kunt deze dag alleen, samen of met maximaal 3 personen boeken.

De kosten voor een individuele ceremonie zijn:

1 persoon: 800,- EUR (ex btw)
2 personen: 1000 EUR (ex btw)
3 personen: 1200 EUR (ex btw)

Mocht je nog vragen hebben of wil je een dag boeken, neem dan gerust CONTACT met mij op!

Samen met mijn vriend heb ik een Truffelceremonie gedaan bij Ninouk. Een geweldige ervaring om dit met z’n tweeën te doen. Het was een warm welkom, ik voelde mij gelijk op mijn gemak, een mooie ruimte en ontspannen sfeer. Ninouk creëerde voor ons een omgeving waarin wij ons vrij voelde om ons over te geven aan de reis. Het voelde voor mij als thuis door de warme en liefdevolle begeleiding en prachtige muziek. Het fijne van de begeleiding vind ik dat er ook een bepaalde mate van nuchterheid in zit. Het nabespreken van de inzichten om het te kunnen integreren en het een plekje te geven was heel waardevol om samen te doen. Ik heb vele positieve veranderingen en inzichten ervaren naar aanleiding van de ceremonie waarvoor ik erg dankbaar ben! Voor mij een plek waar ik heel graag terug kom. 

Anouk

Logo Ninouk

Contact
NINOUK
Email: ninouk@ninouk.nl

Email voor zakelijke en/of administratieve vragen: info@ninouk.nl

 

 

Bezoekadres
Flow Plaza
Zaanenstraat 18 1 hoog
2022 CP Haarlem

Volg mij op social media