De reis van de Held

Datum training

01/12/2022

Tijd training:

10:00

Locatie training:

Landgoed de Hoorneboeg

In je leven kom je meerdere momenten tegen waarop je voelt dat het oude bekende leven je niet meer past. Ergens voel je in je lijf dat je het anders zou willen. Je huidige baan opzeggen om je droom te volgen, een reis te gaan maken, je relaties anders invullen etc. Maar hoe dan?

Je ervaart ergens een zeker verlangen waar je aan zou willen toegeven, maar het voelt ook nog te spannend om het bekende al helemaal achter je te laten. Met andere woorden: je staat voor de sprong in het diepe. Tegelijkertijd zijn er de innerlijke stemmetjes die je tegenhouden. Of je laat je afleiden door allerhande zaken om je heen. Uiteindelijk voel je je leeg, omdat je weet dat je je lotsbestemming niet leeft. Het maakt je onrustig, zelfs ontevreden. Maar nog steeds diezelfde twijfel: hoe dan?

In de workshop De reis van de held gaan we op zoek naar wat jou tegenhoudt om je volle potentie te leven. Je leert de obstakels die in de weg staan te herkennen en te overwinnen, en je krijgt inzicht in wat jij nodig hebt om de volgende stap op je levenspad te zetten.
Met lichaamswerk, visualisaties en bewustwording gevende theorie wordt het helder hoe jij kunt staan voor waar jij voor op aarde bent gekomen: het leven van jouw persoonlijk bestemming. De reis van de held.

Prijzen zijn incl. BTW en inclusief overnachting, eten en drinken.

 

Momenteel staat deze training niet gepland, maar heb je interesse om deel te nemen, stuur dan een mailtje naar info@ninouk.nl. Je komt dan op de interesselijst en word je op de hoogte gehouden wanneer er weer een training komt komende maanden.

Geen plaats beschikbaar

Locatie training:

Totaal aantal plaatsen: 0
  • Landgoed de Hoorneboeg
  • Hoorneboeg 5
  • Hilversum

Details Training

  • 01/12/2022 10:00   -   17:00
Deel deze training
Voeg toe aan kalender