Individuele truffelceremonie

Datum training

31/12/2024

Tijd training:

00:00

Locatie training:

Flow Plaza

Individuele truffelceremonie

Tijdens deze dag kan je alleen of samen met jouw partner, vriend of vriendin een truffelreis maken onder mijn begeleiding. Het voordeel van een individuele ceremonie is dat het een intieme setting is, waar veel aandacht is voor jouw persoonlijk proces.

 

Waarom een truffelceremonie?

Met een Truffelceremonie maak je onder begeleiding en met behulp van de werkzame stof Psilosybine een reis naar binnen om persoonlijke transformatie mogelijk te maken, angsten en trauma’s te helen, je essentie te (her)vinden, en het pad naar heelwording te ondersteunen. De ceremonie heeft daarnaast ook een spiritueel doel, namelijk om contact te maken met je hogere bewustzijn en je onderbewustzijn. Truffels zijn 100% natuurlijk en onschadelijk, terwijl ze een krachtige werking hebben die je kan helpen om nieuwe verbindingen te maken in jezelf. Afgezien van de truffels maken wij ook gebruik van cacao en Rapé, een heilig kruid uit het Amazonegebied. Hierdoor kan je een nog diepere reis maken in jezelf.

 

Waar kan het bij helpen?

• Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording
• Liefde voor jezelf en plezier in het leven her-vinden
• Een diep vertrouwen voelen in het leven zelf
• Verwerken van: trauma, depressie, angsten
• Loslaten van negatieve overtuigingen
• Stress symptomen en gespannenheid
• Spirituele ervaringen
• Levensvraagstukken
• Fysieke klachten
• Rouwverwerking
• Heling
• Onverwerkt verdriet

 

Wat kan je verwachten?

Zodra we een datum hebben gepland voor deze dag, ontvang je van mij een intakeformulier en een voorbereidende mail waarin alle informatie staat over de dag en hoe je je het beste kunt voorbereiden op de dag. Indien je nog vragen hebt of als er bijzonderheden zijn, hebben we ook nog een telefonisch gesprek van tevoren.

In mijn praktijkruimte bij Flow Plaza in Haarlem starten we de dag om 9u. Samen zorgen voor een sfeer waar jij je veilig en prettig in voelt. Een veilige setting is namelijk essentieel om echt naar binnen te (kunnen) gaan. Tijdens de reis word je meegenomen door begeleidende muziek en ben ik continu aanwezig om de bedding te bieden, zodat jij jouw reis naar jezelf kunt maken.

Ook als je samen met iemand anders bent gekomen en lig je weliswaar naast elkaar, maken jullie beiden je eigen reis. Mochten er vragen opkomen in je, mocht je hulp willen ergens bij of ben je aan vechten tegen dingen die je tegenkomt, dan ben ik er voor jou. Ik begeleid je om juist te blijven bij wat zich voordoet, waardoor je stap voor stap kunt gaan luisteren naar wat je lijf je wilt vertellen, voorbij angst en ego.

Na de reis bespreken we na wat je hebt ervaren en zo nodig krijg je daar ook nog coaching over. Mocht je samen met iemand zijn gekomen, gebruiken we het napraten ook om te kijken welke lessen of uitdagingen jullie voor jezelf of ook met elkaar tegenkomen en wat je daarmee kunt doen.

Rond een uur of 17 sluiten we de dag af.

Een dag die weer een verdieping geeft in je eigen proces of voor jullie samen!

 

Wat doen truffels?

Compassie, (zelf)liefde, wijsheid en innerlijk weten, voorbij alle gedachtes en je ego, dat is wat we diep van binnen allemaal willen voelen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar een Truffelceremonie kan precies hierbij helpen. Of het nu tijdens de maandelijkse groepsceremonies of in een individuele truffelsessie is: voorbij de angst, voorbij de weerstand, voorbij de leegte, liggen de geschenken van je innerlijke wijsheid op je te wachten.

 

Wat kan je verwachten?

Hoewel dat voor iedereen verschilt en iedere reis uniek is, zijn er een aantal effecten die vaak voorkomen: verwijding van de pupillen, kleurrijke visuals (met open én gesloten ogen), een sterk verhoogd zintuigelijk bewustzijn, nieuwe inzichten en perspectieven, snel veranderende emoties (lachen en huilen), je kunt kijken voorbij je ego en de stemmen in je hoofd, emoties die aan de oppervlakte komen en connectie met het grotere geheel. De ervaring stelt je in staat verbinding te maken met je onderbewuste, een diepe verbinding met je ware ik.

 

Eigen ervaring

Afgelopen jaren heb ik zelf veel ervaring opgedaan op dit vlak en het heeft me extreem veel gebracht. Trauma’s die ondanks alle trainingen die ik heb gevolgd en gegeven nog steeds in mijn lijf zaten, heb ik hiermee opgelost. Oude angsten zijn erdoor verdwenen. En misschien nog wel het belangrijkst: ik heb ervaren wie ík ben voorbij mijn eigen ego en gedachtes. Ik heb zo de onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en de ander kunnen ervaren, evenals een diep vertrouwen dat het leven precies gaat zoals het moet gaan. En precies deze ervaringen heb ik ook gezien bij de mensen die ik (heb) begeleid.

 

Contra-indicaties

Er is een aantal contra-indicaties voor deelnemen aan een truffelceremonie. De combinatie van truffels en antidepressiva (of andere medicijnen met MAO-remmers) gaat niet goed samen. Ook als je zwanger bent of borstvoeding geeft, andere medicatie gebruikt die niet samen kan met truffels (zoals antibiotica, antidepressiva en medicatie voor ADHD/ADD, maagklachten, hartproblemen of hoge bloeddruk), nu of in het verleden te maken hebt gehad met (aanleg voor) psychoses, schizofrenie of borderline en wanneer je allergisch bent voor schimmels kan je NIET deelnemen aan een truffelceremonie. Gebruik je medicijnen, laat dat dan altijd vooraf weten.

 

Verdere informatie

Mocht je eerst wat meer willen weten over de werking van Truffels? Kijk dan de Netflix-documentaires How to Change Your Mind. De wetenschappelijke docu laat zien hoe effectief de therapeutische werking van psychedelische middelen (waaronder truffels) kunnen zijn bij de behandeling van trauma’s, angsten, depressies of gewoon in het vergroten van het gevoel liefde, (zelf)vertrouwen en levensgeluk. Het korte filmpje Zeggen alle psychiaters ja tegen psychedelica? van de NOS vat het goed samen.

 

Wat kost een individuele truffelceremonie?

Je kunt deze dag alleen, samen of met maximaal 3 personen boeken.

De kosten voor een individuele ceremonie zijn:

1 persoon:     995 EUR (ex btw)
2 personen: 1250 EUR (ex btw)
3 personen: 1500 EUR (ex btw)

 

Ervaringen van anderen

Samen met mijn vriend heb ik een Truffelceremonie gedaan bij Ninouk. Een geweldige ervaring om dit met z’n tweeën te doen. Het was een warm welkom, ik voelde mij gelijk op mijn gemak, een mooie ruimte en ontspannen sfeer. Ninouk creëerde voor ons een omgeving waarin wij ons vrij voelde om ons over te geven aan de reis. Het voelde voor mij als thuis door de warme en liefdevolle begeleiding en prachtige muziek. Het fijne van de begeleiding vind ik dat er ook een bepaalde mate van nuchterheid in zit. Het nabespreken van de inzichten om het te kunnen integreren en het een plekje te geven was heel waardevol om samen te doen. Ik heb vele positieve veranderingen en inzichten ervaren naar aanleiding van de ceremonie waarvoor ik erg dankbaar ben! Voor mij een plek waar ik heel graag terug kom. – Anouk

Door de ceremonie viel er veel op zijn plek. Heb ik weer kunnen ervaren hoe alles verbonden is en ik nog meer mag vertrouwen op wie ik ben en dat het oké is wat ik doe. -T.

Wat een ongelooflijk bijzondere dag hebben we beleefd bij jou. De vraag waar we mee kwamen was of we nog wel door moeten gaan met elkaar of dat we elkaar uit liefde los moeten laten. Een vraag waar we al eindeloos veel gesprekken en therapie voor hadden gehad, maar waar we steeds maar niet tot een conclusie kwamen. De dag bij jou heeft een glashelder inzicht gegeven in wat er klopt voor ons samen. Dank je wel Ninouk voor deze dag, we gaan hem nooit meer vergeten! – J en M

Wat een reis is dit geweest! In het begin voelde ik ontzettend veel angst, maar door jouw kundige begeleiding ben ik door mijn angst gegaan. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel liefde, rust en inzichten zou kunnen ervaren door werkelijk in mijn lijf aanwezig te zijn. Deze dag heeft ervoor gezorgd dat ik met veel meer vertrouwen in mijn eigen leven sta en ook voor ons samen heeft het een verdieping gegeven waar we beiden zeer dankbaar voor zijn. Dank je wel lieve Ninouk! – P en S

Zo prachtig om je systeem, lichaam en onderbewustzijn zn werk te laten doen, boven het ego en de ratio uit. Een deur door, die er eigenlijk gewoon altijd is, maar waar je nu met gemak door kan, de grote ruimte in, de ruimte van zijn, van vertrouwen, van eindeloze stroming en liefde en dat je in die ruimte oordeelloos mag kijken naar thema’s die opkomen. Heel bijzonder ook om dit samen met mijn vriend te doen, en te voelen hoe groot de liefde is, zonder iets te willen vast grijpen daar in. Emma 44
Samen met mijn man ben ik naar Ninouk gegaan. We zaten te twijfelen of we nog wel door moesten gaan met elkaar. Ninouk had tijdens de meditatie in het begin al gezorgd dat we elkaar opeens konden vinden en de truffels hebben dit gevoel enorm versterkt. Op een diepe laag konden we zo begrijpen wat er heeft gespeeld tussen ons en hebben we gezien dat het allemaal angst was wat tussen ons in stond. Ninouk, we zijn je zo ontzettend dankbaar. Zonder jou waren we mogelijk uit elkaar gegaan. P en M

Aanmelden of vragen

Mocht je nog vragen hebben of wil je een dag boeken, dan kan je via onderstaande link een afspraak in plannen. https://calendly.com/ninoukbodyandmind/individuele-truffelceremonie  

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan gerust CONTACT met mij op!

Het lijkt alsof er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, echter dat is niet zo. We hebben momenteel de automatische boeking optie uit staan.

Geen plaats beschikbaar

Locatie training:

Totaal aantal plaatsen: 0

Trainer(s): Ninouk Hehenkamp

  • Flow Plaza
  • Zaanenstraat 18
  • Haarlem
  • 2022 CP

Details Training

  • 31/12/2024 00:00   -   00:00
Deel deze training
Voeg toe aan kalender