De training in Balans

De training In Balans is een training voor mensen met stressgerelateerde klachten (zoals burn-out, overspannenheid of oververmoeidheid) die weer willen leren hoe je kunt leven in plaats van geleefd worden.

Onze huidige maatschappij wordt steeds sneller en de werkdruk is extreem hoog. Mensen zijn ook geneigd steeds meer en harder te gaan werken. En is het niet de hoge werkdruk of de persoonlijke stresssituatie, dan zijn het wel je gedachtes die steeds maar door lijken te gaan. Het hart en lijf gaan we negeren. Vaak hebben mensen het niet eens in de gaten. Ze gaan maar door totdat ze opeens hun bed niet meer uit kunnen komen, een overspannenheid of burn out krijgen of ze krijgen fysieke klachten die niet meer over willen gaan.

De in Balans Training is een training die erop gericht is om te leren niet meer alleen vanuit je hoofd te leven, maar ook het hart en lijf mee te nemen. De drukte om je heen zal niet veranderen, maar hoe kan je zelf zo staan dat je weer kunt leven in plaats van geleefd worden.

‘Het antwoord op stress is niet rust,
maar je hart volgen.’

David Whyte

Praktische info:

Op aanvraag.

Logo Ninouk

Contact
NINOUK
Email: info@ninouk.nl

Bezoekadres
Flow Plaza
Zaanenstraat 18 1 hoog
2022 CP Haarlem

Volg mij op social media