Training ‘optimal energy’ 

Om zo goed mogelijk te kunnen presteren is het van belang dat je zowel fysiek als mentaal lekker in je vel zit. De Optimal Energy training is een vernieuwende en inspirerende training om het beste uit jezelf en uit je team te halen.

Hoe zorg jij ervoor dat je ondanks alles wat het leven van je vraagt toch in de flow blijft en je je energiek blijft voelen? Om optimaal te kunnen presteren is het van belang dat jouw hoofd en lijf zo goed mogelijk functioneren en als geheel samenwerken, zodat de energie vrij kan stromen. Tijdens de training gaan we in op de volgende facetten, die hierin van belang zijn, te weten:

Fysiek: wat je dan ook wilt bereiken in je leven, je hebt je lichaam er altijd bij nodig. Hoe ga jij om met je lijf en hoe zorg je goed voor je lichaam?

Mentaal: waar ligt jouw focus en hoe effectief ga jij te werk? En hoe ga jij om met belemmerende gedachtes?

Emotioneel: de kwaliteit van jouw emoties bepaalt de kwaliteit van jouw leven. Hoe zit dat met jouw emoties? Geven jouw emoties energie of kosten ze juist energie? En wat kan jij hier aan doen?

Spiritueel: wat is voor jou echt belangrijk in het leven en handel je hier ook naar? En in hoeverre sta jij werkelijk in contact met jezelf

‘Niets sloopt ons zo vlug
als ongebruikte energie’

Julien de Valckenaere

Praktische info:

De Optimal Energy training is een inspirerende training die je helpt om het optimale uit jezelf te kunnen halen. De duur van de training kan in overleg worden aangepast.

Logo Ninouk

Contact
NINOUK
Email: info@ninouk.nl

Bezoekadres
Flow Plaza
Zaanenstraat 18 1 hoog
2022 CP Haarlem

Volg mij op social media