Zakelijke trainingen

Ik geef diverse zakelijke trainingen, te weten:

Training Groepsdynamica: tijdens deze 2-daagse in company training leer jij hoe je in een groep functioneert en hoe jij jouw groep door alle fases van de groepsdynamica kunt laten gaan en welke uitdagingen hier liggen. Een training die zeer leerzaam is voor iedereen die met groepen werkt.

Teamcoaching: is een training voor teams om de sfeer en samenwerking nog beter te laten verlopen. Afhankelijk van het thema maken we een training op maat om zo optimaal in te kunnen spelen op wat er speelt.

Training In Balans: is een training voor werknemers die een hoge mate van stress ervaren of overspannen zijn of in een burn out zitten. De training bestaat uit 4 groepssessies van 2,5u en wordt in company gegeven.

Training Optimal Energy: is een inspirerende workshop waarin mensen inzicht krijgen hoe ze zelf nog meer invloed uit kunnen oefenen op hun eigen energieniveau. Naast persoonlijke inzichten zorgt de workshop er ook voor dat medewerkers elkaar nog beter leren kennen waardoor de onderlinge sfeer wordt versterkt.

Training Motivational Interviewing: is een in company training waar medewerkers kennis en ervaring krijgen in motiverende gespreksvoering.

Executive Coaching: is een volledig op maat gemaakt programma voor mensen in het bedrijfsleven van een dag of meerdere dagen waar je aan de slag gaat met activiteiten, training of coaching die precies aansluiten op jouw hulpvraag.

Workshop ‘ademhaling en kou’: is een workshop waar teams elkaar op een compleet andere manier leren kennen en waar je leert wat de kracht van de ademhaling is en hoeveel we kunnen als we in contact gaan met ons lijf in plaats van in ons hoofd.

Bedrijven waar ik onder andere voor werk of heb gewerkt zijn: Delta Lloyd, ABN Amro, Microsoft, Zorggroep Almere, Prorail, Marel, Heliomare, InHealth, Flevoziekenhuis, De Nieuwe Yogaschool, SOMT, Buro Amsterdam, Crossover, Adéquat.

Naast bovenstaande trainingen ben ik ook inzetbaar voor coaching en andere trainingen, zoals: communicatietrainingen, leiderschapstrainingen en leiderschapsreizen.

Praktische info:

Alle trainingen vinden plaats bij Buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum. De Hoorneboeg ligt aan de rand van de Hilversumse Hei en is al sinds 1792 een unieke plek, die uitnodigt om tot jezelf te komen.
Het adres is van de Buitenplaats is: Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum.

Samenwerking bedrijven

Logo Ninouk

Contact
NINOUK
Email: info@ninouk.nl

Bezoekadres
Flow Plaza
Zaanenstraat 18 1 hoog
2022 CP Haarlem

Volg mij op social media